Katt-test för katter

1. Din människa kommer in i köket. Betyder detta:

a. Han är hungrig.
b. Han har gått vilse.
c. Du är hungrig.

2. Din människa ställer ner en skål med mat. Är detta:

a. Oätligt skräp till skillnad från vad människan äter.
b. Middag.
c. En liten snack så du ska hålla dig till middagen.

3. Din människa flyttar ner dig från tv:n. Betyder detta:

a. Du ligger illa till. Gör inte om det.
b. Inget. Människor gör så ibland.
c. Människan vill leka, så klättra upp på tv:n igen för att göra henne glad.

4 Trappor är till för:

a. Att ligga längst upp i mörkret och lurpassa i.
b. Att gå nerför framför människan,men lite långsammare.
c. a och b

Poängberäkning

Flest A:
Kära kattkräk! Du har det verkligen inte lätt. Ditt tålamot måste vara oändligt eftersom du bor ihop med en människa som uppenbarligen inte sätter dig först. Eller så är du bara otroligt korkad. En människa ska framför allt bry sig om sin katts välbefinnande, men du är absolut inte Numero Uno i din människas liv. Flytta genast, för höge farato, innan du blir avlivad! Skit i att packa dina saker, de är förmodligen inte ens värda att pissa på med tanke på din hemska husbonn.

Flest B: Du har det ganska väl förspänt. Din människa är en virrpanna som låter dig göra i stort sett vad du vill. Tyvärr glömmer han ibland att mata dig, men det uppvägs av att du får gräva i soporna utan att få skäll. Det är inte fy skam att vara sin egen herre, men smek och kel får du skaffa dig på annat håll. Din husbonde är inte kapabel att känna kärlek för en katt, det är tveksamt om han ens tänker på dig varje dag. Om du gillar att vara totalt oberoende ska du stanna kvar, men du ska veta att det finns människor som både bjuder på regelbundna måltider och kliar dig bakom örat.

Flest C: Gratulerar till en förstklassig dressyr. Du har lyckats träna din människa till en lydig marionett som gör allt du begär. Din husbonn älskar dig villkorslöst och önskar dig bara det bästa, du måste vara ett geni som fått människan att tro att du förtjänar det. En smart katt som du kommer att gå långt, förutsatt att du vill det. Förmodligen kommer du aldrig att flytta, utan du stannar där du är, omskött,bortklemad och äckligt bortskämd. Du kommer att dö mätt, utvilad och lagom tjock vid 22 års ålder, och begravas i din faboritkorg på en sidenkudde. Med ett listigt flin på dina kattläppar...


Henrik Fagelberg


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0